De specialiteiten van Valkenburg

De naam Valkenburg is waarschijnlijk een afgeleide van de ‘valkerij’, zoals de jacht met Valken in de middeleeuwen genoemd werd. De adel deed hier veel aan; de toevoeging ‘burg’ betekende iets als kasteel of burcht. Hoewel in 1041 Valkenburg voor het eerst beschreven wordt, is het gebied waar nu Valkenburg ligt, al veel langer bewoond geweest. De stad kenmerkt zich door vele historische bouwwerken die nog steeds te bewonderen zijn in het centrum van de stad.

U maakt een goede keuze als u besluit een personeelsuitje te organiseren in Valkburg. Ons evenementenbureau biedt in deze mooie stad diverse arrangementen. Als u iets van de omgeving wilt zien is een Segway rally een leuke optie. Allereerst gaan we natuurlijk oefenen, om u te laten ervaren hoe de Segway wordt bestuurd. Na een korte introductie gaat u met dit elektrische vervoermiddel de omgeving verkennen, onder andere door middel van het berijden van een parcours. Tijdens dit arrangement zijn er verschillende stops, voor een activiteit of een hapje en drankje. Een unieke ervaring…

U kunt ook een rustig personeelsuitje door ons laten organiseren in Valkenburg. We nemen als voorbeeld een kookdemonstratie amuses maken. U hoeft niet aan de slag, want dit is alleen maar genieten. Een professionele chef-kok laat u zien hoe u de lekkerste amuses thuis kunt maken. Een glaasje forelmousse of wat dacht u van heerlijk nagerecht, en lolly van slagroomsoes met witte chocolade en kokos. De kok gebruikt uitsluitend verse ingrediënten en u wordt uitgenodigd om te komen proeven. Smullen geblazen dus!

De dansliefhebbers kunnen kiezen voor een gezellige salsa avond. Met de juiste motivatie kan iedereen met een beetje aanleg leren salsa dansen en u wordt begeleid door één van de beste leraren. Deze danskunst is ontstaan in Cuba en is inmiddels wereldwijd bekend. De dans kenmerkt zich door een vierkwartsmaat door het zetten van telkens 3 stappen met een korte pauze. Het is een uitstekende gelegenheid om uw collega’s eens wat beter te leren kennen, mede onder het genot van een tropische cocktail.

Zoals u kunt lezen bieden wij veel verschillende arrangementen, geschikt voor jong en oud. Wilt u een personeelsuitje organiseren in Valkenburg, kijkt u dan eens op uw gemak naar onze mogelijkheden. We weten zeker dat er ook voor u iets leuks bij zit. Desgewenst organiseren wij voor u een personeelsuitje geheel op maat. Belt u of mailt u ons gerust als u vragen heeft.