Over bedrijfsuitje Valkenburg

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Valkenburg er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting in Valkenburg kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Valkenburg.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Valkenburg organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals MaastrichtRoermond en Venlo. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Valkenburg

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook bedrijfsuitjes in:

Beek
Beesel
Bergen
Brunssum
Echt-Susteren
Eijsden
Gennep
Gulpen-Wittem
Heerlen
Horst aan de Maas
Kerkrade

Maasgouw
Maastricht
Margraten
Meerssen
Mook en Middelaar
Nederweert
Nuth
Onderbanken
Landgraaf
Leudal
Weert

Venray
Peel en Maas
Roerdalen
Roermond
Schinnen
Simpelveld
Sittard-Geleen
Stein
Vaals
Voerendaal